26 Oct, 2018

Rižoto s gamborima i piletinom

Restoran City Garden

Rižoto s gamborima i piletinom

Laganom šetnjom kroz Knez Mihailovu, patrola portala www.restorani.rs stigla je i do šoping centra „Rajićeva“. Po obilasku prodavnica poznatih svetskih brendova, rešili smo da predahnemo i da se okrepimo u kafe-restoranu CITY GARDEN. Konstatovali smo da je to idealno mesto da se na kratko izmestite iz gradske vreve. Sparno poslepodne zamenio je relaksirajući ambijent terase restorana natkrivene kvalitetnom tendom, uz osvežavajuće pirkanje velikih, ali tihih ventilatora. Za one koji preferiraju sunčanje, deo terase nije natkriven.

CITY GARDEN je poznat po jelovniku na kojem ćete naći sjajne domaće specijalitete, ali i neka od najboljih jela svetske gastronomije. Kako bismo se uverili u to, poručili smo lovačke kobasice sa hrskavim pečenim krompirićima i rižoto s gamborima i piletinom. Dok smo se osvežili uz piće i razmenili par reči, stigla su jela koja smo poručili. Ovaj podatak je važan za sve one koji zahtevaju efikasnu i kvalitetnu uslugu.

Jelima kojima smo posluženi nismo pronašli ni jednu zamerku. Odlična priprema, efektna prezentacija i savršeni ukusi. Nenametljivo osoblje sve vreme je na usluzi, distanca između stolova optimalna, a pogled sa terase jedinstven. Može se reći da smo imali kompletan ugođaj.

Da bi izveštaj bio potpun, prijavljujemo vam i da u restoranu CITY GARDEN imaju sjajne kolače (hint: Donatello i Music Rocher).