Uloguj se
x
PRIJAVI RESTORAN
Frajla - MAČKOV PODRUM

Frajla

Sortni sastav: Portugizer, Pinot noir
Vinograd: Memijevo, Budakovac, Fruškogorsko vinogorje

Temperatura služenja: 10 C

Kratko je odležavalo na grožđu te je postignuta specifična svetla losos-roza boja. Vino služiti kao apreritiv tokom letnjih toplih dana, a odlično se uklapa uz obrok salate, bela mesa i rečnu ribu.

MAČKOV PODRUM

Tradicija koja svoje početke ima još u XIX veku krunisana je osnivanjem vinarije MAČKOV PODRUM 2005. godine. Gospodinu Savi Jojiću - Mačku dopala je čast, ali i vanredna odgovornost da ono što je u njegovoj porodici nastajalo duže od sto godina predstavi široj publici vinskih sladokusaca. Blago iz sopstvenih vinograda sa južnih padina Fruške gore, uspešno pretače u vrhunska vina o kojima se dobar glas brzo proneo daleko od ove vojvođanske lepotice.

Od 2004. godine kada je sadašnja vinarija nastala, dostignut je kapacitet od 200.000 litara koji se ogleda u 120.000 boca vina koje se godišnje proizvedu u ovoj vinariji. MAČKOV PODRUM za proizvodnju koristi grožđe isključivo iz sopstvenih vinograda, a vinska magija se odvija u sudovima od nerđajućeg čelika, buradima i bačvama od hrasta i bagrema. Neka vina iz MAČKOVOG PODRUMA budu i vaš izbor. Nećete pogrešiti koje god da izaberete.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Amici
    Restoran Amici Vas poziva od 22. do 25.11.2018.Carne e Vino...uživajte u specijalnoj ponudi mesa, italijanskih salama i sireva i odabranih vina. Informacije & rezervacije: +381 11 3863 999 +381 62 22 90 25
  • Cantina de Frida - DANI PORTUGALA
    DANI PORTUGALA 15.11 - 30.11... Pozivamo vas na vesele Dane Portugala i putovanje kroz neodoljive ukuse, boje i mirise najzapadnije obale Evrope! Od 15.11. do 30.11. moći ćete da probate fantastične portugalske specijalitete, uživate u najfinijoj selekciji njihovih vina i zasladite dan tradicionalnim portugalskim dezertom! Zato izdvojite jedan dan, pozovite najdraže društvo i okusite nešto potpuno novo!
  • Restoran Sent Andrea
    FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA "DANI ADE BOJANE" 16. novembar - 16. decembar 2018. Svakog dana na trpezu restorana "Sent Andrea" stizaće i sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća ove reke u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane! Zemunski kej Tel. 011 210 55 65