Uloguj se
x
PRIJAVI RESTORAN
Frajla - MAČKOV PODRUM

Frajla

Sortni sastav: Portugizer, Pinot noir
Vinograd: Memijevo, Budakovac, Fruškogorsko vinogorje

Temperatura služenja: 10 C

Kratko je odležavalo na grožđu te je postignuta specifična svetla losos-roza boja. Vino služiti kao apreritiv tokom letnjih toplih dana, a odlično se uklapa uz obrok salate, bela mesa i rečnu ribu.

MAČKOV PODRUM

Tradicija koja svoje početke ima još u XIX veku krunisana je osnivanjem vinarije MAČKOV PODRUM 2005. godine. Gospodinu Savi Jojiću - Mačku dopala je čast, ali i vanredna odgovornost da ono što je u njegovoj porodici nastajalo duže od sto godina predstavi široj publici vinskih sladokusaca. Blago iz sopstvenih vinograda sa južnih padina Fruške gore, uspešno pretače u vrhunska vina o kojima se dobar glas brzo proneo daleko od ove vojvođanske lepotice.

Od 2004. godine kada je sadašnja vinarija nastala, dostignut je kapacitet od 200.000 litara koji se ogleda u 120.000 boca vina koje se godišnje proizvedu u ovoj vinariji. MAČKOV PODRUM za proizvodnju koristi grožđe isključivo iz sopstvenih vinograda, a vinska magija se odvija u sudovima od nerđajućeg čelika, buradima i bačvama od hrasta i bagrema. Neka vina iz MAČKOVOG PODRUMA budu i vaš izbor. Nećete pogrešiti koje god da izaberete.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Topčiderac
    Beograd je sredom na moru! VELIKI MEDITERANSKI STO očekuje vas svake srede u Topčidercu. Boca vina, sveža morska riba i eto savršenog dana; Mediteran je svake srede u Topčidercu od 14 do 19h. CENA PO OSOBI: 2470 RSD REZERVACIJE: 069 187 22 22
  • Restoran Klub književnika
    Dragi gosti, dnevni meni sada služimo od 16 do 19h svakog radnog dana. Supa, čorba ili potaž, zatim glavno jelo, salata i naravno desert. Svakog dana očekuje vas drugo kuvano jelo, a celokupan meni se menja na dve nedelje. Prijatno!