Uloguj se
x
PRIJAVI RESTORAN
MERLOT & CABERNET SAUVIGNON - PODRUM ĐORĐEVIĆ

Vekovna tradicija gajenja vinove loze na potezu Begovac u Župi Aleksandrovačkoj u kombinaciji sa najsavremenijim naučnim dostignućima u oblasti vinogradarstva i vinarstva kreirali su Đorđević Cabernet Sauvignon, vino koje se odlikuje intenzivnom rubin crvenom bojom i mirisom crvenog bobičastog voća, ima tu kupine, maline., borovnice, vino izrazito punog ukusa, sa jakom strukturom i dobro izbalansiranim kiselinama.

Vrlo je aromatično, dugo traje i ima prijatan završetak u ustima. Servira se na temperaturi od 14-16 C.

Gastro preporuka: Uz začinjena i zapečena jela, riblji paprikaš, mesa sa roštilja i druge specijalitete srpske kuhinje.

PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević.

Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Topčiderac
    Beograd je sredom na moru! VELIKI MEDITERANSKI STO očekuje vas svake srede u Topčidercu. Boca vina, sveža morska riba i eto savršenog dana; Mediteran je svake srede u Topčidercu od 14 do 19h. CENA PO OSOBI: 2470 RSD REZERVACIJE: 069 187 22 22
  • Restoran Klub književnika
    Dragi gosti, dnevni meni sada služimo od 16 do 19h svakog radnog dana. Supa, čorba ili potaž, zatim glavno jelo, salata i naravno desert. Svakog dana očekuje vas drugo kuvano jelo, a celokupan meni se menja na dve nedelje. Prijatno!