Uloguj se
x
PRIJAVI RESTORAN
MERLOT & CABERNET SAUVIGNON - PODRUM ĐORĐEVIĆ

Vekovna tradicija gajenja vinove loze na potezu Begovac u Župi Aleksandrovačkoj u kombinaciji sa najsavremenijim naučnim dostignućima u oblasti vinogradarstva i vinarstva kreirali su Đorđević Cabernet Sauvignon, vino koje se odlikuje intenzivnom rubin crvenom bojom i mirisom crvenog bobičastog voća, ima tu kupine, maline., borovnice, vino izrazito punog ukusa, sa jakom strukturom i dobro izbalansiranim kiselinama.

Vrlo je aromatično, dugo traje i ima prijatan završetak u ustima. Servira se na temperaturi od 14-16 C.

Gastro preporuka: Uz začinjena i zapečena jela, riblji paprikaš, mesa sa roštilja i druge specijalitete srpske kuhinje.

PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević.

Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Kovač - Dani Sarajeva 23 - 28.01.2018.
    Dah Sarajeva, tradicionalne delicije čuvene bosanske kuhinje i sjajnu muziku u izvedbi Nodivo benda i svjetski poznatog Mostar sevdah reuniona donijet će tako zaljubljeni par 23. januara u Kovač. Nihad Mameledžija, vjerni kuhar grofice Safije, će vam u Kovaču od 23. do 28. januara otkriti tajne tradicionalnih delicija koje su onomad posluživane na dvoru Ahmed- bega, njenog oca.
  • Restoran Klub književnika
    Nastavljamo naše jazz druženje u Klubu književnika. Ovoga petka sa nama. Jelena Jovović quintet & Bobana Đorđević Očekujemo Vas u Francuskoj 7