Uloguj se
x
PRIJAVI RESTORAN

MERLOT & CABERNET SAUVIGNON - PODRUM ĐORĐEVIĆ

Vekovna tradicija gajenja vinove loze na potezu Begovac u Župi Aleksandrovačkoj u kombinaciji sa najsavremenijim naučnim dostignućima u oblasti vinogradarstva i vinarstva kreirali su Đorđević Cabernet Sauvignon, vino koje se odlikuje intenzivnom rubin crvenom bojom i mirisom crvenog bobičastog voća, ima tu kupine, maline., borovnice, vino izrazito punog ukusa, sa jakom strukturom i dobro izbalansiranim kiselinama.

Vrlo je aromatično, dugo traje i ima prijatan završetak u ustima. Servira se na temperaturi od 14-16 C.

Gastro preporuka: Uz začinjena i zapečena jela, riblji paprikaš, mesa sa roštilja i druge specijalitete srpske kuhinje.

PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević.

Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Topčiderac - Nikoljdanski Festival
    Povodom velikog praznika i slave posvećene Svetom Nikoli, priređujemo NIKOLJDANSKI FESTIVAL. Otvaramo sezonu praznika, druženja i darivanja u ekskluzivnom ambijentu novog restoranskog kompleksa "Topčiderac": očekuju vas izlagači-proizvođači vrhunskog vina i hrane, predstavnici destilerija, kuća kolača i zanimljiv zabavni program. ULAZ ZA POSETIOCE JE BESPLATAN a proizvode izlagača možete degustirati kao i kupovati po promo cenama. Za vreme festivala u periodu od 12-18h restoran Topčiderac organizovaće BRUNCH po promo cenama a za najmlađe je obezbeđena besplatna kreativna radionica koju vode profesionalni umetnici.