Uloguj se
x
PRIJAVI RESTORAN
CHARDONNAY - PODRUM ĐORĐEVIĆ

Chardonnay Đorđević je suvo belo vino, koje će vam otvoriti nove horizonte i pružiti nezaboravne užitke. Zeleno žuta boja i atraktivan, osvežavajući, voćni miris sa dominacijom tonova breskve i kajsije, pun i harizmatičan ukus sa pikantnim kiselinama koje se lagano tope u ustima i daju osećaj živosti i svežine su osnovne karakteristike koje krase Chardonnay iz podruma Đorđević.

Izuzetno lepo se slaže uz sva jela Srpske kuhinje, a preporučuje se konzumiranje uz bogata hladna predjela, piletinu i ćuretinu na različite načine, svinjski vrat na žaru, pijanog šarana, smuđ orli sa tartar sosom, lososa na roštilju i dimljenog lososa, rashlađeno na temperaturi od 09-11 C.

PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević.

Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Kovač - Dani Sarajeva 23 - 28.01.2018.
    Dah Sarajeva, tradicionalne delicije čuvene bosanske kuhinje i sjajnu muziku u izvedbi Nodivo benda i svjetski poznatog Mostar sevdah reuniona donijet će tako zaljubljeni par 23. januara u Kovač. Nihad Mameledžija, vjerni kuhar grofice Safije, će vam u Kovaču od 23. do 28. januara otkriti tajne tradicionalnih delicija koje su onomad posluživane na dvoru Ahmed- bega, njenog oca.
  • Restoran Klub književnika
    Nastavljamo naše jazz druženje u Klubu književnika. Ovoga petka sa nama. Jelena Jovović quintet & Bobana Đorđević Očekujemo Vas u Francuskoj 7