Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Internacionalni restorani > Beograd

Restoran Vivaldi

Galerija:
Info

Restoran Vivaldi

tel:+381 11 30 66521
adresa:Generala Šturma 1a, Dedinje, Beograd
http://www.vila-jelena.com
info@vila-jelena.com
Mesta za sedenje(unutra): 50
Mesta za sedenje (napolje): 150
Kartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina, Diners, American Express
Jezici:Engleski
Parking: 50
Radno vreme: 07:00-23:00
Datum otvaranja:
Posete web stranice: 11719
WiFi
Lokacija
REZERVIŠITE VAŠ STO
Unesite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 11 30 66521

Galerija:
Opis

Smešten u srcu Dedinja, restoran "Vivaldi" probudiće sva vaša čula i pružiti vam mogućnost da uživate u internacionalnoj kuhinji gde naši kuvari svako jelo, sa velikom pažnjom, pripremaju do potpunog savršenstva. Ukoliko je vaš izbor meni koji nije u standardnoj ponudi restorana, sa zadovoljstvom vam nudimo mogućnost izbora i pripreme hrane koja odgovara vašim potrebama. U zavisnosti od zdravstvenih, kulturnih ili verskih razloga.

Zimska bašta, čini drugu celinu restorana gde takođe možete uživati u izvrsnoj hrani, vinu, kafi ili čajevima. Užitak možete upotpuniti raznim vrstama nargila sa egzotičnim ukusima Bliskog istoka.
Letnja bašta je treća celina. Na podlozi od kamena sa dekorativnim šarama gde dominiraju svetli tonovi, dodir sa zelenim celinama i nekoliko separea, čine ovaj prostor pravim mestom za uživanje. Sa terase restorana Vivaldi se pruža predivan pogled prema hramu Svetog Save, preko Vračarskog platoa, pa sve do centra grada. Stil koji ne opterećuje, daljina od gradske vreve čine da letnja bašta restorana Vivaldi bude pravo mesto za opuštanje.
Restoran može lako da se transformiše po Vašoj potrebi za privatne sastanke, rođendane, proslave i razne sadržajene zabave. Kapacitet restorana je do 50 osoba.

Uživajte u raskošnim aromama, vrhunskoj usluzi i gostoprimstvu u ambijentu luksuza i potpunog opuštanja.

REZERVIŠITE VAŠ STO
Odaberite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 11 30 66521