O nama

Restoran "Sent Andrea"je omiljeno mesto poznavaoca morske hrane zbog jedinstvene ponude svežih ulova jadranskih ribara koji svakodnevno stižu pravo sa ribarskih koča i vrhunskih kuvara specijalizovanih za pripremu morskih specijaliteta.

Pravi poznavaoci nepogrešivo osete razliku između gajene ribe i autentičnih, dragocenih ulova iz jadranskih dubina, ali i fine nijanse u ukusima koje zavise od njene svežine i načina pripreme. Ovu jedisntvenu ponudu upotpunjuje elegantan ali nepretenciozan primorski ambijent, znalački odabrana vina sa svih meridijana, mediteranska muzika i vrhunska usluga.

Pored najcenjenijih vrste jadranske ribe pripremljene na žaru, u soli, gratinirane, cepane na pola i pečene na ćumuru... na trpezi našeg restorana su i škampi, gambori, hobotnice, bogata selekcija morskih školjki, bodet od četiri vrste morske ribe, bistra supa od grdobe, čorba od morske ribe, raznovrsni specijaliteti od plodova mora po dobro čuvanim receptima...

Spoj najviših svetskih standarda i srpskog gostoprimstva, elegantan ambijent, topla mediteranska atmosfera, prestižna lokacija na samoj obali Dunava, tridesetogodisnja tradicija i jedinstvena kulinarska ponuda čine Sent Andreu idealnim mestom za istinske hedoniste, bilo da su u potrazi za reprezentativnim mestom za poslovne sastanke, romantičnim utočištem ili mestom za dragocena porodična okupljanja.

Uz jedinstvene ponude sveže jadranske ribe i plodova mora na meniju "Sent Andrea"je i bogata ponuda rečne ribe kao i odabrani specijaliteti mediteranske i internacionalne kuhinje.

U svojoj bogatoj istoriji restoran je imao čast da ugosti najuglednije Zemunce i Beogradjane kao i njihove goste iz celog sveta. O restoranu "Sent Andrea"kruže mnoge legendarne priče , a mi se trudimo da ostanu upamćene i da doprinesemo stvaranju novih.

"Sent Andrea"vas vraća u vreme kada su restorani bili mesta sa dušom, oaze veselja, istinskog hedonizma i gastronomskih užitaka.

Dobro došli na Zemunski kej, dobro došli u "Sent Andreu".


Kej Oslobodjenja 35, Zemunski kej

Specijalne ponude

Restoran Sent Andrea Beograd

Sent Andrea - Dani Ade Bojane

15 November, 2019 - 15 December, 2019

FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA

"DANI ADE BOJANE

Tradicionalno u ovo doba godine renomirani riblji restoran “Sent Andrea“ organizuje festival izvornih morskih specijaliteta „DANI ADE BOJANE“.

Svakog dana na trpezu restorana "Sent Andrea" stizaće sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća reke Bojane u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane. Pored najcenjenijih vrsta morske ribe i plodova mora na trpezii restorana “Sent Andrea” naćiće se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof... Tokom festivala sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera a goste će grejati čuvena riblja čorba pripremljena po dobro čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane.

Festival "Dani Ade Bojane" svojim jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada u gastronomskom smislu nesebično daje. Zahvaljujući svom od civilizacije izolovanom položaju i jedinstvenom prirodnom ekosistemu, Ada Bojana je pravi raj za sve one koji cene kvalitetnu morsku ribu i plodove mora. Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji „Dani Ade Bojane“ dostupna i Beograđanima.

Restoran „Sent Andrea“ - Zemunski kej

Login

Unesite vaš broj i za nekoliko trenutaka ćemo vas povezati direktno sa restoranom

ili pozovite

+381 11 40 20 746 lok. 469

Ovaj restoran ne prima online rezervacije No reservations Koristite uslugu besplatan poziv

Odaberite datum

Odaberite termin

Odaberite goste

Login

Detalji

Adresa Adresa: Kej Oslobodjenja 35, Zemunski kej
Mesta za sedenje (unutra) Mesta za sedenje (unutra): 70
Mesta za sedenje (napolju) Mesta za sedenje (napolju): 150
Parking Parking: 10
Kartice Kartice: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Dozvoljeni kućni ljubimci Dozvoljeni kućni ljubimci: NE
Dostupno za invalide Dostupno za invalide: DA
Besplatan Wifi Besplatan Wifi: DA
Jezici Jezici: Engleski, Nemački
Muzika Muzika: Mediteranska muzika
Datum otvaranja Datum otvaranja: 14.06.1988
Posete Posete: 2220

Ponedeljak 10:00 - 01:00 /

Utorak 10:00 - 01:00 /

Sreda 10:00 - 01:00 /

Četvrtak 10:00 - 01:00 /

Petak 10:00 - 01:00 /

Subota 10:00 - 01:00 /

Nedelja 10:00 - 01:00 /

Meni

360° pregled i lokacija

Kontakt