O nama

Remek dela na tanjiru, vatromet ukusa

Enso restoran se otvorio u decembru 2015. godine, na interesantnoj lokaciji punoj zelenila, blizu sportskog centra Pionir u Beogradu. Enso deli zgradu sa klubom Bitefartcafe, sa kojim nudi jedinstven koncept izlaska "2 u 1", odnosno večere u restoranu posle koje produžavate provod u klubu uz muziku uživo.

Ovaj nesvakidašnji restoran, posvećen je stvaranju gastronomskih remek dela uz kombinacije najrazličitijih ukusa, originalnih recepata i spoja vrhunskog kulinarstva i umetnosti u savršena jela. Šefovi Nedeljko i Uroš su svojom stručnošću i kreativnošću kreirali meni koji je srpsku gastronomsku scenu izjednačio sa svetskim uzorima. Meni je sezonski, menja se na 6 meseci i sastoji se od sezonskih i svežih namirnica iz lokalnog uzgoja, najvećeg kvaliteta.

Pojam Enso predstavlja jednim potezom ruke nacrtan krug, koji je sadržan u logou restorana. On označava trenutak kada je um slobodan i dozvoljava telu da nesputano stvara. Tako je značenje imena restorana odredilo i njegovu filozofiju. Stvaralački proces ne poznaje granice, pa iako je osnova Enso kuhinje moderna francuska škola, jaki su uticaji srpske, italijanske i orijentalne kuhinje. Tako se na letnjem meniju nalaze klasični francuski specijaliteti, poput puževa, ali i kobasica od čistog mesa na Enso način, ravioli i nekoliko vrsta morske i rečne ribe. Ensov biftek je nešto što svakako morate probati, kako kažu oni koji su posetili restoran.

U letnjim mesecima, gosti restorana mogu da uživaju u perfektnim zalogajima, ušuškani u zalelnilo Enso bašte, a gostima koji dolaze svojim vozilom, na raspolaganju je privatni parking.


Specijalne ponude

Restoran Enso - Noche Andaluza

11 January, 2019 - 11 January, 2019

U petak, 11. januara vas muzikom španskog flamenko gitariste, Alberta Benia Navara i specijalnim menijem, vodimo u najjužniju špansku pokrajinu, Andaluziju, koja svojim mističnom lepotom i raznolikošću osvaja srca svih koji je posete.

Andaluziju na jedno veče selimo u Beograd, pa vam ovom prilikom u restoranu Enso pripremamo degustacioni meni inspirisan strašću ovog španskog bisera i njegovom tradicionalnom kuhinjom. Imaćete i jedinstvenu priliku da uživate u flamenko muzici uživo, uz virtuozno muziciranje gitariste Alberta Benia Navara, koji nam dolazi direktno iz španije. Njegove melodije će dodatno učiniti da se osećate kao da ste u Sevilji ili Granadi.

Cena po osobi iznosi 3900rsd
U cenu je uračunato 5 gangova tasting menija

Login

Unesite vaš broj i za nekoliko trenutaka ćemo vas povezati direktno sa restoranom

ili pozovite

+381 11 40 20 746 lok. 474

Ovaj restoran ne prima online rezervacije No reservations Koristite uslugu besplatan poziv

Odaberite datum

Odaberite termin

Odaberite goste

Login

Detalji

Adresa Adresa: Mitropolita Petra 8
Mesta za sedenje (unutra) Mesta za sedenje (unutra): 38
Mesta za sedenje (napolju) Mesta za sedenje (napolju): 50
Parking Parking: 40
Kartice Kartice: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Dozvoljeni kućni ljubimci Dozvoljeni kućni ljubimci: NE
Dostupno za invalide Dostupno za invalide: DA
Besplatan Wifi Besplatan Wifi: DA
Jezici Jezici: Engleski
Muzika Muzika: Jazz & Funky soul
Datum otvaranja Datum otvaranja: 22.12.2015
Posete Posete: 340

Ponedeljak Zatvoreno /

Utorak 09:00 - 00:00 /

Sreda 09:00 - 00:00 /

Četvrtak 09:00 - 00:00 /

Petak 09:00 - 00:00 /

Subota 09:00 - 00:00 /

Nedelja 13:00 - 00:00 /

Meni

360° pregled i lokacija

Kontakt