O nama

Čarolija ukusa I urbanog zadovoljstva

Čuli ste za čuveni Wurst Platz Bar na Kopaoniku. Ponosni smo na ovu robnu marku I želimo da Beograđanima prenesemo deo prepoznatljivog Brenda.

Adresa je: centar grada, par koraka od Trga Republike, u Makedonskoj 4. Originalan enterijer kojim nepretenciozno pulsira stil ovovremenskih zahteva na startu je zadobio simpatije beogradske klijentele I sve brojnijih gostiju glavnog grada.
Ono što je možda I najvažnije jeste istina da se ova oaza mira u strogom centru srpske prestonice već od prvog dana profilisala u čaroliju dobrog ukusa I urbanog zadovoljstva. Multifunkcionalni prostor s nekoliko celina različitog stila nije samo intimno a sjajno mesto za prvu jutarnju kafu I prelistavnje štampe, već je i target dobrih ukusa bilo da se odlučite za doručak, ručak ili večeru ...

Želja nam je bila da duh i tradiciju Beča približimo Beogradu kroz uživanje u slasnom obroku u vrevi gradskih ulica - poručuju iz restorana Wurst Platz Bar-vođeni dobrom idejom od austrijskog proizvođača mesa Radatz, u ponudi imamo samo ono najbolje. Naš proizvod je sinonim za kvalitet, a saradnja s Austrijancima je garancija najvišeg standarda u odabiru, čuvanju i pripremi naših proizvoda.

Ne krijemo da nam je osnovni cilj da postavimo nove gurmanske standarde, stalno unapređujući ponudu i uslugu. Ono što je na startu uočljivo jeste da u našem restoranu veliku pažnju poklanjamo ne samo kvalitetu već i načinu pripreme brojnih specijaliteta. Takođe ćemo naglasitii da profesionalnost i uslužnost našeg osoblja zadovoljava najviše standarde ugostiteljstva.
Međutim, priču o ovom restoranu koji je nedostajao Beogradu ne završavamo ovde. Uz istinu da je idealan prostor za poslovne sastanke I korporativne žurke, svoju multidisciplinarnost iskazujemo I kroz mogućnost organizovanja seminara ili prezentacija bilo koje vrste.
Ukupan kapacitet je 450 mesta stim što se, u zavisnosti od zahteva, prostor može prilagođavati potrebi. Uz sve je I tehnički moderno opremljen-deset TV plazmi od 50 inča sa po 2000 kanala plus veliko platno 4 x 4 metra sa otvorenim mogućnostima za prezentovanje.

Dobrodošli, beogradski Wurst Platz Bar uvek nudi više. Između ostalog I dobru LIVE muziku a tu je i mogućnost gledanja sportskih događaja na bilo kom delu planete ...


Makedonska 4/2

Login

Unesite vaš broj i za nekoliko trenutaka ćemo vas povezati direktno sa restoranom

ili pozovite

+381 11 40 20 746 lok. 546

Ovaj restoran ne prima online rezervacije No reservations Koristite uslugu besplatan poziv

Odaberite datum

Odaberite termin

Odaberite goste

Login

Detalji

Adresa Adresa: Makedonska 4/2
Mesta za sedenje (unutra) Mesta za sedenje (unutra): 250
Mesta za sedenje (napolju) Mesta za sedenje (napolju): 50
Parking Parking: 50
Kartice Kartice: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Dozvoljeni kućni ljubimci Dozvoljeni kućni ljubimci: NE
Dostupno za invalide Dostupno za invalide: DA
Jezici Jezici: Engleski
Muzika Muzika: Pop-Rock
Datum otvaranja Datum otvaranja: 24.04.2015
Posete Posete: 11860

Ponedeljak 08:00 - 00:00 /

Utorak 08:00 - 00:00 /

Sreda 08:00 - 00:00 /

Četvrtak 08:00 - 00:00 /

Petak 08:00 - 00:00 /

Subota 08:00 - 03:00 /

Nedelja 08:00 - 00:00 /

Kontakt