O nama

Kompleks vinarije se nalazi na poslednjem fruškogorskom brežuljku, gotovo iznad same polovine toka Dunava, na blago zatalasanom vinogorju slankamenačkih vinograda.

U sklopu Atelje vina Šapat, nalaze se vinarija, restoran i smeštajni kapaciteti. Sakriven u srcu vinograda, sa pogledom na Dunav, otmeni restoran u okviru Ateljea vina Šapat, posebno je mesto za poslovna i privatna okupljanja. Ponuda se bazira na potpunoj privatnosti, vrhunskom kvalitetu vina i jedinstvenom izboru raznovrsnih specijaliteta sa ponuđenih menija, kao i besprekornoj usluzi i posvećenosti celokupnog tima.

Jela sa menija predstavljaju spoj klasike u odabiru osnovnih ukusa i hrabrosti i inventivnosti u pogledu začinskih kombinacija i načina prezentacije. Domaće, sveže namirnice i mašta šefa kuhinje, visokoprofesionalno osoblje i topla prijateljska atmosfera, razlog su što gosti uglavnom postaju stalni. Deo podruma, odakle se pruža pogled na sve prostorije u kojima se vino stvara, specijalno je namenjen i dizajniran za udobnu i opuštajuću degustaciju.

Enolog Ateljea vina Šapat, renomirani je italijanski stručnjak Luigi Mattiuzzo, čija su vina više puta nagrađivana u Italiji. Profesionalni tim je u svakom momentu spreman da goste uvede u čudesni svet vina.
Kao ekskluzivan dodatak ponudi, gostima su na raspolaganju mogućnosti za obilazak vinskog podruma i smeštaj u sobama i apartmanima, koji odgovaraju najvišim standardima kvaliteta i najzahtevnijim gostima.

Usluga je per sonalizovana, svakom gostu se pristupa u skladu sa njegovim željama i zahtevima i zajednički se kreira događaj u skladu sa potrebama skupa koji se organizuje.


Vinogradi, Novi Slankamen, Inđija

Login

Unesite vaš broj i za nekoliko trenutaka ćemo vas povezati direktno sa restoranom

ili pozovite

+381 11 40 20 746 lok. 481

Ovaj restoran ne prima online rezervacije No reservations Koristite uslugu besplatan poziv

Odaberite datum

Odaberite termin

Odaberite goste

Login

Detalji

Adresa Adresa: Vinogradi, Novi Slankamen, Inđija
Mesta za sedenje (unutra) Mesta za sedenje (unutra): 50
Mesta za sedenje (napolju) Mesta za sedenje (napolju): 100
Parking Parking: 30
Kartice Kartice: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Dozvoljeni kućni ljubimci Dozvoljeni kućni ljubimci: NE
Dostupno za invalide Dostupno za invalide: DA
Jezici Jezici: Engleski
Muzika Muzika: Prema izboru klijenta za desavanja zatvorenog tipa
Datum otvaranja Datum otvaranja: 21.03.2013
Posete Posete: 10402

Ponedeljak Zatvoreno /

Utorak Zatvoreno /

Sreda Zatvoreno /

Četvrtak 12:00 - 23:00 /

Petak 12:00 - 23:00 /

Subota 12:00 - 23:00 /

Nedelja 12:00 - 23:00 /

Kontakt