Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Nacionalni restorani > Beograd

Restoran Grafičar

Galerija:
Info

Restoran Grafičar

tel:+381 11 411 4115
adresa:Vase Pelagica 31, Beograd
http://www.restorangraficar.rs
Mesta za sedenje(unutra): 100
Mesta za sedenje (napolje): 200
Kartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina, American Express
Jezici:Engleski
Parking: 50
Radno vreme: 08:00 - 24:00
Datum otvaranja:
Posete web stranice: 17507
WiFi
Lokacija
REZERVIŠITE VAŠ STO
Unesite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 11 411 4115

Galerija:
Opis

Iako ima tradiciju staru 35 godina, potpuno renoviran restoran Grafičar pleni goste svojim novim, modernim i udobnim izgledom.
Grafičar svojim gostima nudi potpuni hedonizam. Gosti mogu uživati u savršenom pečenju sa ražnja ili ispod sača. Roštilj je, takodje, deo bogate ponude ovog restorana. Ljubitelji morskih specijaliteta mogu da uživaju u velikom izboru sveže ribe. Špansko prase ( Cochinillo) staro 20 dana i odgajano samo na mleku, je specijalitet ove kuće, koji svaki gost može da proba ukoliko naruči dan unapred, a šef kuhinje će ga iseći pred vama kako nalaže stara španska tradicija.Grafičar na svom meniju nudi savršene Fiorentina stekove, kao i Tomahawe stekove od škotske govedine.

Ljubitelji vina mogu da uzivaju u degustaciji 130 etiketa kako iz Srbije tako iz celog sveta.
Veliki izbor kolača čini ovu ponudu potpunom. Gosti se mogu zasladiti tufahijama, tulumbama, suvom pitom, kolačom od sira ( cheezecake) ili čokoladnim sufleom od belgijske čokolade, kao i nezaboravnom orasnicom.

Ovaj otmen restoran sa fantastičnim rasporedom stolova i nenametljivim enterijerom ima 86 mesta unutra i 190 mesta u predivnoj bašti, koja je dovoljna sama po sebi da se zaputite u ovaj restoran i uživate u debelom hrastovom hladu gledajući kako se glavno jelo okreće na ražnju.
Rezervacije su obavezne, pogotovo vikendom. Očekujemo vas!!!

REZERVIŠITE VAŠ STO
Odaberite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 11 411 4115