Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Mediteranski restorani > Beograd

Wine & Tapas Bar Epigenia Cetinjska

Galerija:
Info

Wine & Tapas Bar Epigenia Cetinjska

tel:+381 63 45 46 00
adresa:Cetinjska 15
info@epigenia.rs
Mesta za sedenje(unutra): 80
Mesta za sedenje (napolje): 60
Kartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina, Diners, American Express
Jezici:Engleski
Parking: Javni parking (Zona), Parking Cetinjska
Radno vreme: Ponedeljak - Subota od 10:00 - 01:00h / Nedelja od 12:00 -22:00h
Tip muzike: Jazz, Bossa Nova ,Ambient
Datum otvaranja:
Posete web stranice: 620
WiFi
Lokacija
REZERVIŠITE VAŠ STO
Unesite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 63 45 46 00

Galerija:
Opis

Restoran EPIGENIA Wine & Tapas Bar u Resavskoj 25 već je godinama poznat probirljivoj klijenteli kao jedno od najboljih mesta u gradu. Maštovit i s ukusom urađen enterijer u beogradskoj "staroj gradnji", prostrana i skrovita bašta idealna za predah i regeneraciju, ponuda vrhunskih specijaliteta i vina ...

Sada sve to postoji i na drugoj centralnoj gradskoj lokaciji, u Cetinjskoj 15. Koncept novog restorana EPIGENIA Wine & Tapas Bar doslovno prati recept uspešnog prethodnika. Opuštena atmosfera, profesionalna usluga, sjajna gastronomska ponuda i prestižna vinska karta krase i novi restoran. Nije čest slučaj da restorani u centru Beograda mogu da pruže gostu toliku količinu komfora i preko potrebne izolovanosti. Lokacija restorana je, kao i u slučaju restorana EPIGENIA u Resavskoj, lako dostupna. U neposrednoj blizini postoji nekoliko javnih parkirališta tako da je i taj problem s kojim se restorani u Beogradu često suočavaju, rešen.

Bilo da je u pitanju prva jutarnja kafa ili opuštajuća večera, naći ćete svoje mesto u restoranu gde ćete se osećati prijatno, zadovoljno, opušteno. Restorani EPIGENIA stoje vam na raspolaganju i za organizaciju raznih proslava, a vaše je samo da odaberete lokaciju. Za ostalo će se pobrinuti menadžment i osoblje koji već imaju iskustva u organizovanju nezaboravnih proslava rođendana, venčanja, poslovnih dešavanja i sl.

Dobro došli u EPIGENIA Wine & Tapas Bar. Uživajte.

REZERVIŠITE VAŠ STO
Odaberite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 63 45 46 00