Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Internacionalni restorani > Beograd

Restoran Credo

Galerija:
Info

Restoran Credo

tel:+381 11/400 3003
adresa:Vase Čarapića 2-4, Beograd
https://www.facebook.com/CREDO-1510843129227153/?r
credobeograd@outlook.com
Mesta za sedenje(unutra): 70
Mesta za sedenje (napolje): 15
Kartice: Visa, Master Card, American Express
Jezici:Engleski
Parking: 15
Radno vreme: 08:00-23:00
Tip muzike: Jazz, Blues, Piano, Evergreen
Datum otvaranja:
Posete web stranice: 8760
WiFi
Lokacija
REZERVIŠITE VAŠ STO
Unesite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 11/400 3003

Galerija:
Opis

Na prvom spratu Courtyard by Marriott Belgrade City Center hotela, nalazi se Credo restoran i bar koji svojim gostima omogućava da uživaju u izvanrednoj ponudi, uz najlepši pogled na srce grada, na Trg Republike.

Credo tim je pažljivo slušao potrebe svojih gostiju i u ponudu uvrstio "Business Lunch" menije, veliki izbor specijaliteta od kafe i dezerata, kao i specifičan Aperitivo Bar. U ponudi barskog menija možete birati ukusne zalogaje ili se odlučiti za vrhunski obrok, dok uživate u moderno opremljenom prostoru bara uz prijatnu muziku i umetnička dela sa konkursa "Refleksija".

Urban Kitchen - Credo Restaurant and Bar predstavlja pravo osveženje u kulinarskoj ponudi grada, dok svojim "urban kitchen" konceptom daje potpuno novo iskustvo užitka u izuzetnim kombinacijama ukusa.

Kvalitet bez kompromisa - svakog dana biramo najsvežije namirnice vrhunskog kvaliteta kako bi zadržali autentičan ukus jela iza kojih stoje majstori internacionalne kuhinje.

"A la carte" meni - privlačnu selekciju jela od ribe i mesa, pasti, rižota i egzotičnih salata dopunjuje bogata vinska karta i odličan izbor žestokih pića.

Credo Bar - baristi i barmeni su osmislili jedinstvenu ponudu koktela i kafa u kojim možete uživati samo u našem hotelu i baru. Odabrana su žestoka pića iz celog sveta kako bi ponuda bila bogatija i drugačija od drugih barova, dok je vinska karta birana pažljivo i tako da upotpuni svako jelo iz menija, za celokupan gurmanski užitak.

REZERVIŠITE VAŠ STO
Odaberite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 11/400 3003