Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Internacionalni restorani > Beograd

Restoran City Garden

Galerija:
Info

Restoran City Garden

tel:+381 600752244
adresa:Kneza Mihaila 54, Tržni centar Rajićeva
http://www.citygarden.rs
citygardenevent@gmail.com
Mesta za sedenje(unutra): 130
Mesta za sedenje (napolje): 185
Kartice: Visa, Master Card, Dina
Jezici:Engleski
Parking: 400
Radno vreme: Nedelja - sreda od 09:00 do 23:00; četvrtak - subota od 09:00 do 24:00
Datum otvaranja:
Posete web stranice: 2436
WiFi
Lokacija
REZERVIŠITE VAŠ STO
Unesite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 600752244

Galerija:
Opis

CITY GARDEN je restoran, bar i kafe na možda najboljoj lokaciji u Beogradu. Pozicija na trećem spratu šoping centra u Rajićevoj, gostima ovog nadasve prijatnog i sa ukusom osmišljenog ugostiteljskog objekta, omogućava jedinstven panoramski pogled na istorijski centar grada, na Kalemegdan i na mostove na Savi.
Uspešan šoping možete završiti tako što ćete se popeti u CITY GARDEN i počastiti se, ali ovo je mesto gde možete dobiti sve, od prve jutarnje kafe, pa do ekskluzivne večere. Koji god da je povod posete, očekujte profesionalnu i ljubaznu uslugu, slane i slatke specijalitete pripremljene na vrhunski način, sjajnu vinsku kartu, a kokteli koji se pripremaju u CITY GARDEN baru već su dobili najviše ocene izbirljive prestoničke publike.
Takođe, razmotrite restoran CITY GARDEN i kao mesto gde će biti organizovana neka vaša proslava ili korporativni događaj koji će se pamtiti i po nesvakidašnjem, autentičnom ambijentu.
Sve nabrojano, kao i koncept vrhunske usluge po umerenim cenama koji je primenjen u ovom slučaju, dovoljan je razlog za radoznalost. Dobro došli u jednu lepu gradsku baštu, dobro došli u CITY GARDEN.

REZERVIŠITE VAŠ STO
Odaberite datum i vreme

Ili pozovite:
+381 600752244