Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Nacionalni restorani > Beograd

Restoran Careva Ćuprija

Galerija:
Info

Restoran Careva Ćuprija

tel:+381 11 369 01 44
adresa:Bulevar Vojvode Mišica 79, Beograd
http://www.carevacuprija.rs
mmilenko@sbb.rs
Mesta za sedenje(unutra): 58
Mesta za sedenje (napolje): 65
Kartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina, American Express
Jezici:Engleski
Parking: 30
Radno vreme: 09:00 - 24:00
Tip muzike: Starogradska
Datum otvaranja:
Posete web stranice: 8087
WiFi
Lokacija
Meni
HLADNA PREDJELA
  • NJEGUSKA PRSUTA
  • GOVEDJA PRSUTA
  • OVCIJA STELJA
  • TATAR BIFTEK
  • ZAKUSKA “CAREVA CUPRIJA”
  • GOVEDJA SALATA
  • ITALIJANSKA PILECA SLATA
  • SALATA OD HOBOTNICE
  • SALATA OD LIGNJI
  • SALATA “FRUTTI DI MARE”
  • PIHTIJE
  • PASULJ PREBRANAC
  • DIMLJENI LOSOS
  • PAPRIKA U PAVLACI
  • KULEN
  • SUDZUK
  • RIBLJA SALATA
  • GUSCIJA PASTETA
  • CVARCI
  • PUNJENA SUNKA SA KAJMAKOM
  • SUPE I ČORBE
  • TELECA RAGU ČORBA
  • GOVEDJA SUPA
  • JAGNJEĆA ČORBA
  • RIBLJA ČORBA
  • MADJARSKA GULAŠ ČORBA
  • TOPLA PREDJELA
  • PECURKE NA ZARU
  • PUNJENE PECURKE
  • POHOVANI KACKAVALJ
  • POHOVANA PAPRIKA SA SIROM
  • TOPLA SALATA “FRUTTI DI MERE”
  • RIZOTO “FRUTTI DI MARE”
  • PROJA
  • PITA SA SIROM
  • USTIPAK OD TESTA
  • OMLET
  • KACAMAK
  • SPAGETI “MILANEZE”
  • SPAGETI “KARBONARA”
  • RIBE
  • RECNA RIBA PO IZBORU
  • MORSKA RIBA PO IZBORU
  • LIGNJE NA ZARU
  • LIGNJE PRZENE
  • LIGNJE POHOVANE
  • DIMLJENA PASTRMKA
  • SKAMPI I GAMBORI
  • SAN PJER
  • GRDOBA
  • ZUBATAC
  • JELA PO PORUDŽBINI
  • MEDALJONI SA PECURKAMA
  • MEDALJONI NA KAJMAKU
  • BIFTEK
  • RAMSTEK
  • FILE MINJON SA PECURKAMA
  • GOVEDJI FILE NA SENJACKI NACIN
  • PILECI FILE SA MOCARELOM
  • CURECI FILE SA VRGANJIMA
  • PILECI PUNJENI TURNEDO U SLANINI
  • PUNJENI SVINJSKI FILE SA KAJMAKOM
  • KARADJORDJEVA SNICLA
  • ROMANIJSKI ODREZAK
  • SOTE STROGANOV
  • POHOVANI MOZAK
  • NATUR SNICLA
  • SKALOPINE U SOSU OD VRGANJA
  • PEČENJA
  • JAGNJECE PECENJE SA RAZNJA
  • JAGNJECE PECENJE ISPOD SACA
  • ROLOVANO JAGNJECE PECENJE
  • TELECE PECENJE ISPOD SACA
  • PRASECE PECENJE SA RAZNJA
  • PILECE PECENJE ISPOD SACA
  • CURECE PECENJE ISPOD SACA
  • TELECA KOLENICA ISPOD SACA
  • SVINJSKE KOLENICE
  • JELA SA ROŠTILJA
  • BELA VESALICA
  • DIMLJENA VESALICA
  • PUNJENA BELA VESALICA
  • PILECA DZIGERICA U SLANINI
  • PILECI RAZNJICI U SLANINI
  • CEVAPI-PLJESKAVICA
  • CEVAPI-PLJESKAVICA NA KAJMAKU
  • PILECI FILE NA ZARU
  • RAZNJICI
  • LEKOVACKI USTIPCI
  • MESANO MESO
  • LESKOVACKA MUCKALICA
  • JAGNJECA DZIGERICA NA ZARU
  • TELECA DZIGERICA NA ZARU
  • DOMACE KOBASICE
  • TELECI KOTLET
  • JAGNJECI COP
  • GURMANSKA PLJESKAVICA
  • VARIVA
  • POMFRIT
  • PEKARSKI KROMPIR
  • GRASAK
  • SARGAREPA
  • DALMATINSKO VARIVO
  • KROMPIR ISPOD SACA
  • GRILOVANO POVRCE “CAREVA CUPRIJA”
  • PODVARAK
  • MESANO VARIVO
  • SALATE
  • SRPSKA SALATA
  • SOPSKA SALATA
  • PARADAJZ SALATA
  • KRASTAVAC SALATA
  • TARATOR SALATA
  • MESANA SALATA
  • ZELENA SALATA
  • KUPUS SALATA
  • PECENA PAPRIKA
  • KISELI KUPUS
  • TURSIJA SALATA
  • PAPRICICE
  • AJVAR
  • MLADI LUK
  • ROTKVICE
  • CVEKLA SALATA
  • URNEBES SALATA
  • BASTA SALATA
  • GRCKA SALATA
  • MALINE
  • SIREVI
  • PASKI SIR
  • DOMACI SIR
  • DOMACI KAJMAK
  • KACKAVALJ – TRAPIST
  • GORGONZOLA
  • SJENICKI SIR
  • LIVANJSKI SIR
  • OVCIJI SIR
  • POSLASTICE
  • BANANA SPLIT
  • KOLACI RAZNI
  • TORTE RAZNE
  • PALACINKE PO ZELJI
  • PALACINKE U VINSKOM SATOU
  • SRPSKA PITA SA ORASIMA
  • VOCNI KUP
  • VOCNA SALATA
  • JAGODE SA SLAGOM
  • SLADOLED
  • ORASNICA
  • TUFAHIJA
  • TULUMBA
  • VOĆE
  • SEZONSKO VOCE
  • JUZNO VOCE
  • APETISANI
  • BADEM
  • KIKIRIKI
  • DNEVNA KARTA
  • SUPE i CORBE:
  • Govedja supa sa rezancima
  • Teleca ragu corba
  • Proletna corba
  • Riblja corba
  • Jagnjeca corba
  • Potaz od brokolija
  • Potaz od povrca
  • Potaz od koprive
  • GOTOVA JELA:
  • Boranija kuvana sa teletinom
  • Sladak kupus kuvan sa teletinom
  • Cufte u paradajz sosu
  • Jagnjeci cop u provensal sosu
  • Corbast pasulj kuvan sa suvim rebrima
  • Grasak kuvan sa teletinom
  • Punjene paprike
  • Teleci ribic u provensal sosu
  • Kuvana teletina sa povrcem u supi
  • Sarmice u zelju
  • Svadbarski kupus
  • Jagnjeca kapama
  • Lazanje
  • Dzigerica venecijan
  • Rolat sa spanacem
  • Teleci jezik u mirodjija sosu
  • Jagnjeca sarmica u maramici sa kiselim mlekom
  • Punjene tikvice
  • Jagnjeci pikljevi u provensal sosu
  • Teleci ribic u sosu od rena
  • Kuvana jagnjetina u mleku sa ruzmarinom
  • Sarma od kiselog kupusa
  • Sarena dolma
  • Teleci ribic u mirodjija sosu
  • Dimljena svinjska rebra sa podvarkom
  • Kuvana jagnjetina sa povrcem u supi
  • Praziluk kuvan sa teletinom
  • Teleca glava u skembetu
  • Musaka od tikvica
  • Rastan kuvan sa ovcijom steljom
  • Leskovacka muckalica
  • Pileci file sa mocarelom
  • Srneci gulas
  • Teleci vrat u sosu od kajmaka
  • Musaka od krompira
  • Juneci gulas
  • Teleci krompir paprikas
  • Teleci perkelt
  • Dimljena svinjska butkica kuvana u kiselom kupusu
  • Posna sarma
  • Posne paprike
  • PECENJA:
  • Jagnjece pecenje peceno na raznju
  • Prasece pecenje peceno na raznju
  • Jagnjece pecenje peceno pod sacom
  • Telece pecenje peceno pod sacom
  • Teleca kolenica pecena pod sacom
  • Rolovana teletina pecena pod sacom
  • Curece pecenje peceno pod sacom
  • REZERVIŠITE VAŠ STO
    Unesite datum i vreme

    Ili pozovite:
    +381 11 369 01 44

    Galerija:
    Opis

    U izveštaju pukovnika Ilija Garašanina iz januara 1847.god. o "Državnim dobrima varoši Beograda i okruga beogradskog" još od 1846.god. postojala je mehana kod Careve Ćuprije sa 4 sobe.

    Restoran Careva Ćuprija je jedan od spomenika grada Beograda. Restoran nacionalne kuhinje Careva Ćuprija Vas poziva da dodjete i uživate u velikom izboru srpskih jela.
    Kod nas možete dobiti sve...od predjela i dnevno gotovih jela do jela pod sačom, hleba, krompira i pečenja pod sačom, pečenja sa ražnja, roštilja.

    Naši redovni gosti su istaknuti akademci, glumci, estradne ličnosti, režiseri, političari, sportski klubovi, ambasade, univerziteti kao i mnoge ličnosti iz javnog života.

    U našem jelovniku imamo veliki izbor domaćih i stranskih pića, alkoholnih i bezalkoholnih. Naša vinska karta sadrži 160 vrsta kako stranih tako i domaćih vina sortiranih po regionima.

    Radno vreme restorana je svakim danom od 9 do 24 cas.

    Meni
    HLADNA PREDJELA
  • NJEGUSKA PRSUTA
  • GOVEDJA PRSUTA
  • OVCIJA STELJA
  • TATAR BIFTEK
  • ZAKUSKA “CAREVA CUPRIJA”
  • GOVEDJA SALATA
  • ITALIJANSKA PILECA SLATA
  • SALATA OD HOBOTNICE
  • SALATA OD LIGNJI
  • SALATA “FRUTTI DI MARE”
  • PIHTIJE
  • PASULJ PREBRANAC
  • DIMLJENI LOSOS
  • PAPRIKA U PAVLACI
  • KULEN
  • SUDZUK
  • RIBLJA SALATA
  • GUSCIJA PASTETA
  • CVARCI
  • PUNJENA SUNKA SA KAJMAKOM
  • SUPE I ČORBE
  • TELECA RAGU ČORBA
  • GOVEDJA SUPA
  • JAGNJEĆA ČORBA
  • RIBLJA ČORBA
  • MADJARSKA GULAŠ ČORBA
  • TOPLA PREDJELA
  • PECURKE NA ZARU
  • PUNJENE PECURKE
  • POHOVANI KACKAVALJ
  • POHOVANA PAPRIKA SA SIROM
  • TOPLA SALATA “FRUTTI DI MERE”
  • RIZOTO “FRUTTI DI MARE”
  • PROJA
  • PITA SA SIROM
  • USTIPAK OD TESTA
  • OMLET
  • KACAMAK
  • SPAGETI “MILANEZE”
  • SPAGETI “KARBONARA”
  • RIBE
  • RECNA RIBA PO IZBORU
  • MORSKA RIBA PO IZBORU
  • LIGNJE NA ZARU
  • LIGNJE PRZENE
  • LIGNJE POHOVANE
  • DIMLJENA PASTRMKA
  • SKAMPI I GAMBORI
  • SAN PJER
  • GRDOBA
  • ZUBATAC
  • JELA PO PORUDŽBINI
  • MEDALJONI SA PECURKAMA
  • MEDALJONI NA KAJMAKU
  • BIFTEK
  • RAMSTEK
  • FILE MINJON SA PECURKAMA
  • GOVEDJI FILE NA SENJACKI NACIN
  • PILECI FILE SA MOCARELOM
  • CURECI FILE SA VRGANJIMA
  • PILECI PUNJENI TURNEDO U SLANINI
  • PUNJENI SVINJSKI FILE SA KAJMAKOM
  • KARADJORDJEVA SNICLA
  • ROMANIJSKI ODREZAK
  • SOTE STROGANOV
  • POHOVANI MOZAK
  • NATUR SNICLA
  • SKALOPINE U SOSU OD VRGANJA
  • PEČENJA
  • JAGNJECE PECENJE SA RAZNJA
  • JAGNJECE PECENJE ISPOD SACA
  • ROLOVANO JAGNJECE PECENJE
  • TELECE PECENJE ISPOD SACA
  • PRASECE PECENJE SA RAZNJA
  • PILECE PECENJE ISPOD SACA
  • CURECE PECENJE ISPOD SACA
  • TELECA KOLENICA ISPOD SACA
  • SVINJSKE KOLENICE
  • JELA SA ROŠTILJA
  • BELA VESALICA
  • DIMLJENA VESALICA
  • PUNJENA BELA VESALICA
  • PILECA DZIGERICA U SLANINI
  • PILECI RAZNJICI U SLANINI
  • CEVAPI-PLJESKAVICA
  • CEVAPI-PLJESKAVICA NA KAJMAKU
  • PILECI FILE NA ZARU
  • RAZNJICI
  • LEKOVACKI USTIPCI
  • MESANO MESO
  • LESKOVACKA MUCKALICA
  • JAGNJECA DZIGERICA NA ZARU
  • TELECA DZIGERICA NA ZARU
  • DOMACE KOBASICE
  • TELECI KOTLET
  • JAGNJECI COP
  • GURMANSKA PLJESKAVICA
  • VARIVA
  • POMFRIT
  • PEKARSKI KROMPIR
  • GRASAK
  • SARGAREPA
  • DALMATINSKO VARIVO
  • KROMPIR ISPOD SACA
  • GRILOVANO POVRCE “CAREVA CUPRIJA”
  • PODVARAK
  • MESANO VARIVO
  • SALATE
  • SRPSKA SALATA
  • SOPSKA SALATA
  • PARADAJZ SALATA
  • KRASTAVAC SALATA
  • TARATOR SALATA
  • MESANA SALATA
  • ZELENA SALATA
  • KUPUS SALATA
  • PECENA PAPRIKA
  • KISELI KUPUS
  • TURSIJA SALATA
  • PAPRICICE
  • AJVAR
  • MLADI LUK
  • ROTKVICE
  • CVEKLA SALATA
  • URNEBES SALATA
  • BASTA SALATA
  • GRCKA SALATA
  • MALINE
  • SIREVI
  • PASKI SIR
  • DOMACI SIR
  • DOMACI KAJMAK
  • KACKAVALJ – TRAPIST
  • GORGONZOLA
  • SJENICKI SIR
  • LIVANJSKI SIR
  • OVCIJI SIR
  • POSLASTICE
  • BANANA SPLIT
  • KOLACI RAZNI
  • TORTE RAZNE
  • PALACINKE PO ZELJI
  • PALACINKE U VINSKOM SATOU
  • SRPSKA PITA SA ORASIMA
  • VOCNI KUP
  • VOCNA SALATA
  • JAGODE SA SLAGOM
  • SLADOLED
  • ORASNICA
  • TUFAHIJA
  • TULUMBA
  • VOĆE
  • SEZONSKO VOCE
  • JUZNO VOCE
  • APETISANI
  • BADEM
  • KIKIRIKI
  • DNEVNA KARTA
  • SUPE i CORBE:
  • Govedja supa sa rezancima
  • Teleca ragu corba
  • Proletna corba
  • Riblja corba
  • Jagnjeca corba
  • Potaz od brokolija
  • Potaz od povrca
  • Potaz od koprive
  • GOTOVA JELA:
  • Boranija kuvana sa teletinom
  • Sladak kupus kuvan sa teletinom
  • Cufte u paradajz sosu
  • Jagnjeci cop u provensal sosu
  • Corbast pasulj kuvan sa suvim rebrima
  • Grasak kuvan sa teletinom
  • Punjene paprike
  • Teleci ribic u provensal sosu
  • Kuvana teletina sa povrcem u supi
  • Sarmice u zelju
  • Svadbarski kupus
  • Jagnjeca kapama
  • Lazanje
  • Dzigerica venecijan
  • Rolat sa spanacem
  • Teleci jezik u mirodjija sosu
  • Jagnjeca sarmica u maramici sa kiselim mlekom
  • Punjene tikvice
  • Jagnjeci pikljevi u provensal sosu
  • Teleci ribic u sosu od rena
  • Kuvana jagnjetina u mleku sa ruzmarinom
  • Sarma od kiselog kupusa
  • Sarena dolma
  • Teleci ribic u mirodjija sosu
  • Dimljena svinjska rebra sa podvarkom
  • Kuvana jagnjetina sa povrcem u supi
  • Praziluk kuvan sa teletinom
  • Teleca glava u skembetu
  • Musaka od tikvica
  • Rastan kuvan sa ovcijom steljom
  • Leskovacka muckalica
  • Pileci file sa mocarelom
  • Srneci gulas
  • Teleci vrat u sosu od kajmaka
  • Musaka od krompira
  • Juneci gulas
  • Teleci krompir paprikas
  • Teleci perkelt
  • Dimljena svinjska butkica kuvana u kiselom kupusu
  • Posna sarma
  • Posne paprike
  • PECENJA:
  • Jagnjece pecenje peceno na raznju
  • Prasece pecenje peceno na raznju
  • Jagnjece pecenje peceno pod sacom
  • Telece pecenje peceno pod sacom
  • Teleca kolenica pecena pod sacom
  • Rolovana teletina pecena pod sacom
  • Curece pecenje peceno pod sacom
  • REZERVIŠITE VAŠ STO
    Odaberite datum i vreme

    Ili pozovite:
    +381 11 369 01 44