Политика за приватност

IZJAVA O PRIVATNOSTI

PRIKUPLJANJE I OBRADA INFORMACIJA

Sajt www.restorani.rs prikuplja i obrađuje podatke o korisnicima isključivo u svrhu preciznije i efikasnije rezervacije mesta u restoranima predstavljenim na samom sajtu i njegovom sistemu za rezervacije. Korisnici informacije dostavljaju svojevoljno sa mogućnošću da u svakom trenutku deaktiviraju lični nalog, a samim tim spreče dalje skladištenje i obradu podataka.

RASPOLAGANJE INFORMACIJAMA

Lični podaci dostavljeni sajtu www.restorani.rs biće korišćeni samo od strane vlasnika sajta i osoblja odabranog restorana koje je zaduženo za rezervacije. Podaci neće biti ustupani trećim licima ni pod kojim okolnostima, niti za bilo koju svrhu. Partnerski restorani takođe imaju obavezu da prosleđene podatke ne ustupaju trećim licima. Brojevi telefona ili imejl adrese korisnika biće upotrebljeni za potvrđivanje ili otkazivanje rezervacije, kao i za povremeno obaveštavanje o novostima koje bi mogle biti od koristi posetiocima sajta i partnerskih restorana.

SAGLASNOST SA IZJAVOM O PRIVATNOSTI

Posećivanjem sajta www.restorani .rs i korišćenjem njegovog originalnog rezervacionog sistema, korisnik daje svoju saglasnost sa gorenavedenim stavovima. Ukoliko se stavovi o privatnosti i upotrebi ličnih podataka promene usled zakonskih ili nekih drugih razloga, nastale promene će biti blagovremeno istaknute u ovom odeljku. Ukoliko korisnik po objavljenim izmenama stava o privatnosti nastavi da posećuje i koristi rezervacioni sistem sajta www.restorani.rs smatraće se da pristaje na izmene i prihvata ih u potpunosti.

UPOTREBA „KOLAČIĆA“ (Cookies)

Kako bismo doprineli boljem korisničkom iskustvu posetilaca, sajt www.restorani.rs prilikom posete u pretraživač korisnika šalje tzv. „kolačiće“ koji služe za identifikaciju korisnika kao jedinstvenog posetioca. Pored toga što će korisnik brže i efikasnije dolaziti do željenih informacija, „kolačići“ mogu biti iskorišćeni i za precizniji plasman eventualnih reklamnih poruka putem Google servisa. Korisnik ima mogućnost prihvatanja ili odbijanja, ali i prijema informacije o slanju „kolačića“ tako što će u pretraživaču koji koristi sam podesiti željenu opciju, na identičan način na koji to čini i kada su drugi sajtovi u pitanju.