Како работи?

Kako rezervisati?

Veoma brzo i lako, kako god vam u trenutku odgovara, KLIK REZERVACIJOM ili BESPLATNIM POZIVOM.
Otvorite nalog na našem portalu i iskoristite sve prednosti ovog inovativnog sistema.

KAKO REZERVISATI?

Klik Rezervacija
KLIK REZERVACIJA
  • Odaberite odgovarajući restoran prikazan na našem portalu.
  • Odredite datum i vreme.
  • Naznačite za koliko osoba rezervišete.

U roku od nekoliko minuta na vaš broj telefona stiže SMS poruka kojom se potvrđuje rezervacija, kao i informacija da li ste ostvarili neki popust koji mnogi restorani odobravaju u određenim prilikama i terminima.

Sve što treba da uradite jeste da osobu koja vas uslužuje u restoranu obavestite o osvojenom popustu.

Svakom uspešnom rezervacijom ostvarujete nagradne poene o kojima više možete saznati ovde.

Ukoliko zbog prebukiranosti ili nekog drugog razloga određeni restoran ne može da vas ugosti u željenom terminu, dobijate informaciju na isti način. U tom slučaju predlažemo da odaberete neki drugi odličan restoran prikazan na portalu.

Besplatni Poziv
BESPLATAN POZIV

Ukoliko imate neke specifične zahteve, poput npr. organizacije proslave za više osoba, sve što je potrebno je da pritisnete taster BESPLATAN POZIV. Sa broja 023085600 biće vam upućen poziv i bićete direktno povezani sa odabranim restoranom. Ponavljamo, poziv je potpuno BESPLATAN za korisnike.

*Korišćenjem usluge BESPLATAN POZIV nije moguće ostvariti popuste u restoranima i ne dobijaju se nagradni poeni. Takođe, ostavljanje komentara nije moguće.

Komentari
KOMENTARI

Na našem i vašem portalu www.restorani.rs možete pronaći pouzdane i proverene recenzije i ocene koje objavljuju posetioci restorana. Sa svakom realizovanom online rezervacijom gost dobija priliku da već sutradan da svoj komentar i ocenu restorana koji je posetio. Sistem ostavljanja komentara tako je osmišljen da je mogućnost manipulacije i zloupotrebe zanemarljiva.

Namena ovog segmenta portala je da pruži relevantne informacije za posetioce, ali i da pomogne vlasnicima i menadžerima restorana da još više unaprede ponudu i uslugu svojih ugostiteljskih objekata.

Nagradni Poeni
NAGRADNI POENI

U sklopu loyalty programa portala u prilici ste da osvajate nagradne poene koje, kada skupite dovoljan broj, možete realizovati u vidu vaučera prilikom plaćanja računa u restoranu. Vrednost jednog nagradnog poena je 1,00 RSD, a poeni se dobijaju na nekoliko načina.

+100 Prva rezervacija
+50 Nova rezervacija
+25 Komentar
-200 Nerealizovana rezervacija
-300 Druga nearlizovana rezervacija

1 poen = 1,00 RSD

  • Prva online rezervacija, dobijate 100 poena.
  • Svaka naredna rezervacija, dobijate 50 poena
  • Ako preporučite prijatelja, njegovom prvom rezervacijom on i vi dobijate 150 poena.
  • Za svaki komentar i ocenu nakon posete restoranu koji objavite na portalu, dobijate 25 poena.

Vaučer dobijate kada osvojite 500, odnosno 1000 nagradnih poena.

U slučaju nerealizovane rezervacije, tj. nedolaska u restoran u kojem su rezervisana mesta, oduzima se 200 poena, odnosno 300 poena ukoliko se to ponovi još jedanput.