07 May, 2019

RESTORANI SA ŽIVOM MUZIKOM U BEOGRADU

RESTORANI SA ŽIVOM MUZIKOM U BEOGRADU

Restorani sa živom muzikom, restorani sa starogradskom muzikom, restorani i klubovi sa muzikom iz osamdesetih, rok muzikom, tribjut bendovima, DJ-evima... Ponuda je takva da za dobar muzički provod, naročito u beogradskim restoranima i klubovima ne treba brinuti.

Najkraći opis – od džeza i hausa do dalmatinskih klapa i tamburaša, za svakog po nešto. Kada se odlučuje gde izaći, kuda večeras i slično, muzička ponuda nekog restorana ili kluba često je odlučujući faktor, pogotovo živa muzika. Nekoga će privući akustične romantične melodije uz večeru za dvoje, neko želi da se proveseli uz tamburaše, jedni vole čvršću rokersku zabavu, druge će uveseliti i opustiti odabir hitova talentovanog i raspoloženog DJ-a. Restorani i klubovi u Beogradu trude se da isprate želje stalne i potencijalne klijentele koliko god im okolnosti poput koncepta dozvoljavaju. U izrazito konkurentskom okruženju gde se svi bore za svoj deo tržišta, taj zadatak uopšte nije lak koliko se čini. Restorani, kafane i klubovi u Beogradu i uopšte mesta za izlazak su sve mnogobrojnija. Nije više dovoljno ugovoriti gažu sa „nekim“ bendom, izvođačem ili tamburaškim ansamblom da bi sve bilo po ukusu klijentele. Gosti za svoj novac zahtevaju sve više i kada je muzička zabava u pitanju. Poznati izvođači, popularni bendovi, pevači i DJ-evi  privući će više gostiju, ali njihovo angažovanje je i znatno veći izdatak za vlasnike restorana i klubova. U želji da pomognemo da ih klijentela lakše pronađe, a da gostima koji planiraju izlazak „na muziku“ olakšamo izbor, evo nekoliko korisnih informacija prikupljenih na osnovu ponašanja i navika posetilaca našeg portala, a kojima je u pretrazi bila bitna živa muzika.

Prema statistici portala www.restorani.rs posetioci beogradskih restorana koji preferiraju zvuke starogradske muzike najčešće se odlučuju za rezervacije u restoranima kao što su zemunski ŠARAN i SAČ, tradicionalni KOVAČ, KOD DVOGLAVOG ORLA, CAREVA ĆUPRIJA, ORAŠAC, skadarlijska DVA JELENA, IMA DANA i sl. Uprkos mišljenju da je ta vrsta atmosfere i žive muzike izbor starije generacije, mlađa klijentela takođe voli da se opusti i proveseli uz „Fijaker stari“, „Kraj jezera“, „Janičara“ i slične bisere starogradske muzike. Restoran LANGOUSTE je pored najlepšeg pogleda na beogradske mostove poznat i po nenametljivim evergrin hitovima, idealnim prilogom uz neku romantičnu večeru.

Vikendom se najčešće traži „živa svirka“, veća gužva, bučnija atmosfera i to prvenstveno odgovara mlađoj klijenteli, mada nije retkost da i nešto starija klijentela rezerviše svoja mesta u restoranima i klubovima koji nude ovakav vid zabave i animacije gostiju. U lokalima kao što su LAVASH, CANTINA DE FRIDA, DŽUMBUS, NACIONALNA KLASA i MANUFAKTURA uživaćete uz zvuke domaćih i stranih hitova, a žive nastupe najboljih klupskih bendova i DJ-eva redovno organizuju i WURST PLATZ BAR, GVOŽĐARA, TALAS, SAKURA, LOVAC i DVORIŠTE. Zanimljiv koncept su i tzv. tematski dani, kada uz jelovnik restorana sleduje i odgovarajuća muzička podloga.

Sve u svemu, ponuda žive muzike u beogradskim restoranima, kafanama i klubovima je najšira moguća i uvek možete napraviti izbor prema sopstvenom ukusu, prilici ili trenutnom raspoloženju. Na portalu www.restorani.rs možete pronaći ažurirane informacije o muzičkim programima koje restorani i klubovi nude u redovnoj varijanti, kao i najave nekih novih dešavanja u najpoznatijim ugostiteljskim objektima. Naš jednostavan rezervacioni sistem predstavlja najbrži i najbolji način da obezbedite mesto za sebe i svoje društvo u nekom od najboljih restorana i klubova, a da izbor napravite i po vrsti žive muzike koja vam odgovara. Par klikova i zabava može da počne.

restorani beograd ziva muzika