Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
SOUVIGNON BLANC - PODRUM ĐORĐEVIĆ

Souvignon Blanc Đorđević je suvo belo vino koje se odlikuje zeleno žutom bojom, atraktivnim osvežavajućim mirisima sa dominacijom tonova zove i bosiljka kroz koje prožimaju začinski tonovi zelene paprike i bibera, umereno pun harizmatičan ukus sa provokativnim kiselinama koje ovom vinu daju živost i provociraju gutljaj više. Interesantno je servirati ga i kao aperitivno vino i kao vino koje uspešno prati glavna jela u jednom obroku.

Izuzetno lepo se slaže uz sva jela Srpske kuhinje, a preporučuje se konzumiranje uz bogata hladna predjela (sve vrste sireva, šunka), piletinu, ćuretinu, pohovane šampinjone, barenu i prženu ribu, kečigu, smuđa u pavlaci, dagnje, škampe, morske rakove, rashlađeno na temperaturi od 10-12 C.

PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević.

Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Amici - Dnevni Meni
    Dnevni meni od 16.10 - 21.10.2017. godine PONEDELJAK Scallopina di Parma Potaž povrće UTORAK Cannelloni Potaž od povrća SREDA Crni rižoto Čorba od Morske ribe ČETVRTAK Ravioli Amici Potaž od bundeve PETAK Orada na grilu Čorba od Morske ribe SUBOTA Teleća rolada Uživajte!
  • Restoran Lovac - Dani Bosne
    Dani Bosne u Lovcu od 14. do 22. oktobra! U Bosni vole da kažu "sve su pite pitice, samo je burek pitac". Zato ne propustite priliku da probate tradicionalnu bosansku "piticu" sirnicu i ostala neprevaziđena i specifična jela, od mezetluka, begove čorbe preko sarajevskog ćevapa do tufahija. Vidimo se!
  • Restoran Credo - Business Lunch
    `Business lunch menu` / radnim danima / 12-15h / svake nedelje - novi meni