Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
MERLOT & CABERNET SAUVIGNON - PODRUM ĐORĐEVIĆ

Vekovna tradicija gajenja vinove loze na potezu Begovac u Župi Aleksandrovačkoj u kombinaciji sa najsavremenijim naučnim dostignućima u oblasti vinogradarstva i vinarstva kreirali su Đorđević Cabernet Sauvignon, vino koje se odlikuje intenzivnom rubin crvenom bojom i mirisom crvenog bobičastog voća, ima tu kupine, maline., borovnice, vino izrazito punog ukusa, sa jakom strukturom i dobro izbalansiranim kiselinama.

Vrlo je aromatično, dugo traje i ima prijatan završetak u ustima. Servira se na temperaturi od 14-16 C.

Gastro preporuka: Uz začinjena i zapečena jela, riblji paprikaš, mesa sa roštilja i druge specijalitete srpske kuhinje.

PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević.

Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Amici - Dnevni Meni
    Dnevni meni od 16.10 - 21.10.2017. godine PONEDELJAK Scallopina di Parma Potaž povrće UTORAK Cannelloni Potaž od povrća SREDA Crni rižoto Čorba od Morske ribe ČETVRTAK Ravioli Amici Potaž od bundeve PETAK Orada na grilu Čorba od Morske ribe SUBOTA Teleća rolada Uživajte!
  • Restoran Lovac - Dani Bosne
    Dani Bosne u Lovcu od 14. do 22. oktobra! U Bosni vole da kažu "sve su pite pitice, samo je burek pitac". Zato ne propustite priliku da probate tradicionalnu bosansku "piticu" sirnicu i ostala neprevaziđena i specifična jela, od mezetluka, begove čorbe preko sarajevskog ćevapa do tufahija. Vidimo se!
  • Restoran Credo - Business Lunch
    `Business lunch menu` / radnim danima / 12-15h / svake nedelje - novi meni