Restoran Mandala - Restorani.rs
Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Vegetarijanski/Veganski > Beograd

Restoran Mandala

Галерија:
Info

Restoran Mandala

tel:+381 11 4079782
adresa:Kosancicev venac br.9
mandalabeograd.com
info@mandalabelgrade.com
Mesta za sedenje(unutra): 40
Kartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina
Jezici:Engleski
Parking: Javni
Radno vreme: Ponedeljak - četvrtak, nedelja 09:00-00:00 petak,subota:09:00-01:00 *kuhinja 09:00-23:00, nedeljom od 10:00-18:00
Tip muzike: jazz, ambiental
Datum otvaranja:
Posete web stranice: 6061
WiFi
Lokacija
REZERVIŠITE VAŠ STO
Unesite datum i vreme
Datum


Vreme


Br. gostiju


Ili pozovite:
+381 11 4079782
Galerija:
Opis

MANDALA je prikaz univerzuma i svako bira svoju prema ličnim afinitetima. MANDALA daje snagu, određuje put, leči dušu...Vi ste MANDALA koju ste izabrali.
Mi smo se odlučili za onu koja nam je najbliža, geografski i konceptualno. Odabrali smo restoran MANDALA na Kosančićevom vencu. Reći da je to još jedan beogradski restoran nije moguće, jer ovaj projekat Elene Karaman Karić već na prvi pogled prevazilazi sve što prestonička gastronomska scena može da ponudi.
Kao deo Lorca Design koncepta čija dela su inspirisana prirodom, restoran MANDALA nudi veganska i vegetarijanska jela bazirana na namirnicama iz lokalnog održivog uzgoja, najvećim delom organskog. Pažnja posvećena pripremi jela ne zaostaje za onom koja je uložena u dizajn enterijera koji je u potpunoj harmoniji sa gastronomskom ponudom, željenim stanjem duha gostiju i ljubaznog osoblja.
Pored svih preporuka kada je hrana u pitanju, kada posetite restoran MANDALA osećaćete se kao posle posete nekom vrhunskom wellness centru - zadovoljno, opušteno, pozitivno. Definitivno je u pitanju reprezentativno mesto u koje možete doći s porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima. U svakom slučaju, ne možete pogrešiti pri izboru. Ovo je dobra MANDALA.

REZERVIŠITE VAŠ STO
Odaberite datum i vreme
DatumVreme Br. gostiju
Ili pozovite:
+381 11 4079782