Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN

Restoran Lovac - Dani BosneDani Bosne u Lovcu od 14. do 22. oktobra! U Bosni vole da kažu "sve su pite pitice, samo je burek pitac". Zato ne propustite priliku da probate tradicionalnu bosansku "piticu" sirnicu i ostala neprevaziđena i specifična jela, od mezetluka, begove čorbe preko sarajevskog ćevapa do tufahija.

Vidimo se!Restoran Credo - Business Lunch

`Business lunch menu` / radnim danima / 12-15h / svake nedelje - novi meni
Više >>

Restoran Amici - Dnevni Meni

Dnevni meni od 16.10 - 21.10.2017. godine PONEDELJAK Scallopina di Parma Potaž povrće UTORAK Cannelloni Potaž od povrća SREDA Crni rižoto Čorba od Morske ribe ČETVRTAK Ravioli Amici Potaž od bundeve PETAK Orada na grilu Čorba od Morske ribe SUBOTA Teleća rolada Uživajte!
Više >>

Restoran Klub Književnika

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da uživate u posebnom i jednistvenom meniju, u ponedeljak 16.oktobra sa početkom od 17h. Svake godine se 16. Oktobra, širom sveta obeležava Svetski dan hleba, u čast namirnice koju svi konzumiraju bez obzira na rasu, religiju, kulturu. Imajući ovo u vidu, Klub književnika je kreirao poseban meni baziran na hlebu, koji se sastoji od 5 posebnih jela. Radujemo se vašoj poseti. Molimo Vas da napravite rezervaciju jer je broj mesta ograničen.
Više >>

Restoran Credo

Dobrodosli na nedeljni branc! Svake nedelje 12-16h! Uzivajte u fantasticnoj ponudi naseg tima uz najlepsi pogled na grad...
Više >>

Crowne Plaza - OKtoberfest Brunch

Ove nedelje nastavljamo naše putovanje kroz bavarsku kuhinju. Pridružite nam se u gastronomskoj Oktoberfest Brunch avanturi u restoranu Dining Room 15. oktobra. Sve goste čeka posebna selekcija YUHOR kobasica prema izboru našeg Chefa, kao i čaša točenog BIP piva. Info & rezervacije na: +381 11 2204 004
Više >>

Restoran Duomo

Sto puta me pitaš, sto puta ću reći - subotom u Duomu uživamo uz velikog Frana Lasića!
Više >>

Restoran Oliva - Buzuki Veče

U novoj sezoni imamo i novi meni, a još jedno iznenađenje je živa muzika i Buzuki veče svakog četvrtka od 19h. Uživajte u prelepoj muzici i ambijentu, uz riblje specijalitete, zdravu hranu, razne sireve, kao i vrhunska vina. Rezervišite na vreme svoja mesta pozivom na 060 6689885. Dobro došli u West 65.
Više >>

Restoran Cafe Lavash

Šlager veče svake srede! „Stari grad“ bend koji pleni svojom energijom i harizmom, ove srede 11. oktobra, će vas provesti kroz svet najlepših šlagera! Vidimo se u Lavashu!
Više >>

Restoran Helti

Restoran HELTI pružiće vam mogućnost da otkrivate kombinacije ukusa koji vam najviše odgovaraju, uz pomoć najkvalitetnijih zdravih namirnica i pripremom koja garantuje očuvanje njihovih blagotvornih svojstava. Glavna jela, deserti ili usputna osveženja koja su u ponudi restorana HELTI daju pun smisao pojmu "zdrava ishrana", a relaksirajući ambijent zaokružiće sjajan utisak koji ćete poneti sa ovog mesta.
Više >>

Hotel Park - Restoran Continental

Pozovite porodicu i prijatelje na uživanje u tradicionalnom nedeljnom Brunch-u u restoranu Continental. Isprobajte sve specijalitete spremane pod dirigentskom palicom čuvenog Chefa Stambola Geštamova. Cena po osobi 1.199 dinara. Info & rezervacije na: 011 414 6 818
Više >>

Wurst Platz Bar

Nedelja puna zabave i dobrog druženja! Info/rezervacije 063 1111 929 Vidimo se! Dobro došli u Wurst Platz Bar!
Više >>

Restoran Zabar

Naš jedinstveni ambijent se sastoji iz dve nezavisne prostorije i predivne terase sa pogledom na reku. Svaki detalj je unikatan i ručno rađen. Kapacitet restorana je 100 mesta. Dođite i uživajte! 062 23 23 20
Više >>

Restoran Cafe Lavash

Davor Jovanović i njegov ansambl i ovog petka prave najbolju atmosferu. Čekamo vas da zajedno uživamo u pravom meraku!
Više >>

Restoran Orašac

Aca Markan, njegove starogradske melodije, prijatan ambijent i domaći specijaliteti su sve što vam treba ove subotnje večeri!
Više >>

Cantina de Frida

Svake nedelje L & A Acoustic Band u Fridi Danas 9 Jul od 21h- 1:00h Cantina de Frida Karađorđeva 2-4, Beton hala, 11000 Belgrade, Serbia
Više >>
NOVOSTI
  • Restoran Amici - Dnevni Meni
    Dnevni meni od 16.10 - 21.10.2017. godine PONEDELJAK Scallopina di Parma Potaž povrće UTORAK Cannelloni Potaž od povrća SREDA Crni rižoto Čorba od Morske ribe ČETVRTAK Ravioli Amici Potaž od bundeve PETAK Orada na grilu Čorba od Morske ribe SUBOTA Teleća rolada Uživajte!
  • Restoran Lovac - Dani Bosne
    Dani Bosne u Lovcu od 14. do 22. oktobra! U Bosni vole da kažu "sve su pite pitice, samo je burek pitac". Zato ne propustite priliku da probate tradicionalnu bosansku "piticu" sirnicu i ostala neprevaziđena i specifična jela, od mezetluka, begove čorbe preko sarajevskog ćevapa do tufahija. Vidimo se!
  • Restoran Credo - Business Lunch
    `Business lunch menu` / radnim danima / 12-15h / svake nedelje - novi meni