Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN

Restoran Credo - Pasta NightAll you can eat pasta vece - zatvaranje sezone!
Ostala su jos samo dva vikenda do kraja sezone, a mi smo tim povodom obezbedili fantastican popust za sve ljubitelje ovog italijanskog specijaliteta!

Pozivamo Vas da nam se pridruzite u kreiranju jedinstvenih recepata i osmislite svoju omiljenu kombinaciju ukusa - a obezbedili smo i poklone iznenadjenja za najkreativnije!

Petak - Subota / 23-24.06 & 30.06-01.07 / 18-22h

Info i rez: 011.400.3003Restoran Enso - Sounds Delicious

Na naše veliko zadovoljstvo, Aleksandra Bijelić i Sava Miletic su domaćini ove subote 24.06. od 19h. Uživaćemo u džez standradima, prelepoj bašti i magičnim ukusima. Subota je veče dobrih ukusa, na kome ćete moći da uživate u hrani za telo i dušu. Restoran Enso je pravo mesto za potpuni hedonizam. Zvuči ukusno, zar ne?! Za energetski start, pobrinuće se Red Bull welcome coctail! 063594924 Mitropolita Petra 8
Više >>

Wurst Platz Bar

I ove nedelje uživamo u sjajnoj zabavi, velikom izboru piva i odličnoj klopi! Vidimo se u Makedonskoj 4. Info/rezervacije 063 1111 929 Dobro došli u Wurst Platz Bar!
Više >>

Novo hedonistično poglavlje restorana Enso - u susret letu

Enso restoran će krajem juna obeležiti godinu i po dana postojanja na beogradskoj gastro sceni. Ono što je već postalo tradicija, je smena jela na meniju, koja prate smenu godišnjih doba. Šefovi Uroš i Nedeljko vole da je meni svež, kao što su sveže i namirnice u našem frižideru. Osluškujući afinitete gostiju i uzimajući u vid njihove različite načine ishrane, vodeći računa o vegeterijancima, veganima, ali i o ljubiteljima mesa i ribe, šefovi su kreirali inovativan letnji meni koji će gosti moći da probaju već od danas. Osim što pruža mogućnost izbora za svačiji ukus, Enso svojim novim menijem predvodi kulinarske tendencije domaće scene i zadržava hrabar pristup gotovo umetničkoj interpretaciji i prezentaciji hrane.
Više >>

Restoran Kalemegdanska Terasa

Nova signalizacija za vaše bolje snalaženje je postavljena. Takodje, ukoliko negde na tvrdjavi sretnete šarmantnog, mladog vozača sa golf kart vozilom i logom Kalemegdanska Terasa na krovu, na raspolaganju je da vas besplatno doveze do našeg restorana! Rezervacije na 011 328 30 11
Više >>

Cantina de Frida

Dođite ove srede u 21h jer će sve biti živih boja, ispunjeno muzičkim ritmovima i srešćete mnoga nasmejana lica. Cantina de Frida i Dea Dia se savršeno slažu jer su oba u znaku dobre energije, pop/rock/disco/funk sastav koji svojom nesvakidašnjom pojavom i profesionalnom svirkom podiže sve na noge! Volite se, uživajte u životu, smejte se i veselite!
Više >>

Supermarket Zemun Talas

Ladies Bubbles Friday Evening Happy Hour! Double set...drinks+food...Prosecco Monteverdi or KIr Royal or Aperol Spritz, Tatar losos i kuglice od sira i maka. Price for two person 1000RSD. Music:'70 &'80. Večeras i svakog sledećeg petka od 18-22h!
Više >>

Crowne Plaza- Restoran Prime

Nedeljno popodne provedite sa porodicom. Za one koji su navikli na ukuse naše kuhinje Restoran Prime je otvoren od 14h svake nedelje.
Više >>
NOVOSTI
  • Restoran Credo - Pasta Night
    All you can eat pasta vece - zatvaranje sezone! Ostala su jos samo dva vikenda do kraja sezone, a mi smo tim povodom obezbedili fantastican popust za sve ljubitelje ovog italijanskog specijaliteta! Pozivamo Vas da nam se pridruzite u kreiranju jedinstvenih recepata i osmislite svoju omiljenu kombinaciju ukusa - a obezbedili smo i poklone iznenadjenja za najkreativnije! Petak - Subota / 23-24.06 & 30.06-01.07 / 18-22h Info i rez: 011.400.3003